Analizë: Java nga 15 marsi çmimet dhe linqet e fletushkave

20.03.2021

Shperndaje:

Sakushton këtë javë bënë krahasimet e çmimeve të botuara në fletushka të hipermarketeve të produketeve, të pastave, sheqerit, filesë së pulës dhe do publikojë disa lirime të brendeve kryesore. 

Që të katër hipermarketet e përzgjedhura kanë ofertë për suxhuk, që ka çmimin nga Euro 4,99 për ate të markës ETC në hipermarketin me emrin e njejtë; suxhuku Apetit që në Super Viva shitet për Euro 2,9; Interex shet suxhukun orex për 2.69, ndërsa Viva Fresh store suxhukun Viva për Euro 2.99. Tw gjitha çmimet janw pwr kilogram. 

Gjuthashtu, të gjitha hiperrmarketet kanë në ofertë file pule, për të cilin produkt Interex dhe Viva Fresh konkurojnë me çmim prej Euro 1.99 për kilogram. Mirëpo produkti është paketuar në sasi prej 900 gramëve me çmim prej për 1.79. Etc ka në zbritje markën e vet të file pule Elkos me çmim prej Euro 2.39; Super Viva konkuron me brendin Bello të filesë së pulës me çmim 2.22 për kilogram (paketimi 900 gr për 1.99). 

Sa i përket pastave ETC ka në zbritje brendin Divella, dhe 500 gram pasta shiten për Euro 0.59. Ndërsa, hiperamrketet tjera kanë këto brende dhe çmime të pastave: Interex: Regina për 0.49; Viva Fresh Barilla për 0.69 dhe Super VIva coop për 0.55. 

Sa i përket qumështin në fketushka lirim reklamojnë vetëm Viva Fresh me Bitolsko për 0.69 dhe Super Viva me Drena me 0.65. 

Brendet 

Çaji Emona Gold në Interex është në zbritje 4.85 nga 6.89; Djath Rugova Drelaj në ETC ka zbritje nga 7,75 në 3,79 për 800 gram; Vegeta e Podravkës është në zbritje në 0,99 për 250 gram në ETC dhe 1.95 në Viva Fresh.         

Linqet për fletushkat ETC, INterex, Viva Fresh, Super Viva