Analizë: Zbritjet e hipermarketeve për vikend nga 12 marsi

12.03.2021

Shperndaje:

Prishtinë 12 mars – Broshurat e hipermarketeve për këtë vikend kanë bërë ofertat e radhës dhe sakushton ka bërë analizen e vet. 

Në mesin e shumë pordukteve të zbritjes është qumështi për litër i prodhuesve të ndryshëm: Super Viva me qumështin Bilik 0.69 (nga 0.85); Interex me qumështin Meggle, 0.65 (nga 0.75); Viva Fresh Store me qumështin Migg 0.63, (nga 0.73); dhe  ETC me qumështin Efi 0.59, (nga 0.65).

Hipermarketet ofrojnë zbritje edhe në miell. Kështu, thesi prej 25kg Finesa, ETC është 9.79 (nga 10.79); ndërsa në Interex mielli i prodhimit Gruri, 25kg, është 7.89 (9.49); SuperViva të njëjtën sasi të mielli por me brend Vetoni e shet 7.99 (nga 9.99); dhe Viva fresh shet paketimin e brendit Finesa 5kg për 2.69 (nga 2.99).

Një nga krahasimet e Sakushton është edhe sugjuku i cili poashtu është në zbritje, por me brende të ndryshme në hipermarkete. Viva fresh ofron sugjuk shtëpiak për 2.39 (nga 3.49) për kilogram; ETC dhe Super viva ofrojnë sugjukun e brendit Medina, por me çmim të ndryshëm, ETC për 1.99 (nga 2.49) ndërsa Super viva për 1.79 (nga 2.39); dhe Interex ofron sugjukun e brendit Industrial 1.49 (nga 1.79).

Brendet

Produktet e brendit Princ mund të gjenden në lirim në ETC dhe Viva fresh; Interex e shet kafe Princ classic 3n1 për 1.75, (nga 1.95); ETC ka ofertë për kafe Princ Classic 10+2 për 0.99 (nga 1.19)

Gjithashtu ka zbritje edhe në brendin Podravka; ETC çajin kamomil 200gr e shet për 0.99 (nga 1.25); ETC ka liruar çmimin edhe të supës Zviceriane të Podravkës 0.49 (nga 0.67); poashtu ulje të çmimit ka edhe për rriskë gjedhi 200gr, për 1.49 (nga 1.64)