Aparat për heqjen e cuklave – zgjidh më të mirin – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

main

Aparat për heqjen e cuklave – zgjidh më të mirin

17.06.2024

Shperndaje:

E tash një pajisje shumë interesante dhe e domosdoshme.

Keni parë që rrobat e juaja shpesh bëhen me cukla posa pastrohen disa herë, sidomos palltot e xhemperët.

Ka zgjidhje edhe për këtë.

Në tregun online ka aparat për heqjen e cuklave. Vepron si një makinë rroje.

Këso lloj aparatesh gjeni në rrjetin e dyqaneve Neptun dhe platforma SaKushton ua sjell disa detaje.

Më i liri mund të porositet për 19 euro. Në fakt, për këtë çmim i gjeni tri lloje, dy janë të brendit Philips e një i brendit Tefal.

E më i shtrenjti kushton 32 euro. Është i brendit Philips dhe ka edhe një “rezervuar” ku mblidhen cuklat e mbledhura nga rrobat.

Për të parë më shumë specifika, kliko KËTU