Çaj për gjumë, tretje, relaksim dhe imunitet – ku i gjeni më së liri

09.09.2022

Shperndaje:

Nuk ka mënyrë më të mirë se disa probleme shëndetësore t’i eliminoni në mënyrë organike. Dhe kjo më së miri bëhet me çaje të ndryshëm që gjenden me bollëk në tregun online.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Më i liri është ai për tretje. Çajin bimor të brendit të njohur Loyd për tretje, mund ta porosisni në dyqanin Begmart për 1.32 euro.

Në kuti vijnë 10 qese me peshë të përgjithshme 40 gramë.

Në këtë dyqan gjeni edhe çajin për gjumë. Kutia me 10 qese me peshë të përgjithshme 24 gramë kushton 1.99 euro. Është po ashtu i brendit Loyd.

Po në Begmart, mund të porosisni çajin Loyd për ngritje të imunitetit. Kutia me 10 qese (40 gr) kushton 1.99 euro.

Çaj gjeni edhe në Gjirafa50. Çajin e brendit Bliff, që shërben për relaksim në çdo kohë mund ta porosisni për 2.15 euro. Pako përmban 50 gramë bimë.