Pakot Ipko vs Vala, ndryshon balansi, mars 2021

09.03.2021

Shperndaje:

Prishtinë 9 mars – Cila më lirë IPKO apo Vala? Ipko me ofertën me çmim 4.99 ka avantazh ndaj ofertës së Valës me të njejtin çmim duke ofruar 2 Giga Bajt Internet më shumë (IPKO 5 GB, VALA 3 GB), përderisa shërbimet tjera si minuta brenda rrjetit, minuta kombëtare dhe dhe SMS të dy paketet ofrojne sasinë e njejtë. 

Kjo ofertë e IPKO-s e quajtur Ideale ka tejkaluar ofertën e Valës FOL M, mirëpo për dashamirët e Internetit Vala me ofertën Vala INT M jep më shumë Internet 6GB Vs 5GB IPKO por jep më pak minuta kombtare Vala 100 minuta Vs IPKO 300 minuta kombëtare.  

Në mesin e produkteve të IPKO-s është edhe paketa IPKO Super e cila me 8.99 Euro ofron më shumë se pakoja e Valës INT-L, duke ofruar sasi të njejtë të internetit dhe 300 minuta më shumë biseda ndërkombëtare për çmim më të ulët. Gjithashtu, nëse krahasohet paketa e njejtë e IPKO-s me pakon e Valës FOL L, IPKO për një Euro më pak ofron 300 minuta më shumë biseda kombëtare. 

Lexo analizat e mëherëshme dhe shiko tabelat

Analiza jonë parprake e pakove kishte qitur Valën më të lirë, gjë që ka ndryshuar. Lexo tekstin e kaluar.  

Tabelat Çmimet IPKOÇmimet Vala

ShërbimetVala FOL MIpko- Ideale
Çmimi4.99 EUR4.99 EUR
Minuta falas brenda rrjetitPa limitPa limit
Minuta falas jashtë rrjetit300 minuta kombëtare300 minuta kombëtare
Internet 3GB5GB
Sms Pa limitPa limit
Validiteti 30 ditë30 ditë
ShërbimetVala INT MIpko- Ideale
Çmimi4.99 EUR4.99 EUR
Minuta falas brenda rrjetitPa limitPa limit
Minuta falas jashtë rrjetit100 minuta kombëtare300 minuta kombëtare
Internet 6GB5GB
Sms Pa limitPa limit
Validiteti 30 ditë30 ditë
ShërbimetVala INT LIpko- Super
Çmimi9.99 EUR8.99 EUR
Minuta falas brenda rrjetitPa limit Pa limit 
Minuta falas jashtë rrjetit300 minuta kombëtare600 minuta kombëtare
Internet 15 GB15 GB
Sms Pa limitPa limit
Validiteti 30 ditë30 ditë
ShërbimetVala FOL LIpko- Super
Çmimi9.99 EUR8.99 EUR
Minuta falas brenda rrjetitPa limit Pa limit 
Minuta falas jashtë rrjetit700 minuta kombëtare600 minuta kombëtare
Internet 4GB15 GB
Sms Pa limitPa limit
Validiteti 30 ditë30 ditë