Skrab për fytyrë, trup dhe për shenja nga celuliti – kërko më të lirin

26.09.2023

Shperndaje:

Sot, me gjithë këto risi, nuk mjafton një shpëlarje e thjeshtë e fytyrës apo trupit.

Në treg gjeni kremin e njohur si skrab, që përmban ca grimca e që ndihmojnë për pastrim më të thellë të lëkurës. Po ashtu eliminon qelizat e vdekura të lëkurës, të cilat e plakin atë.

Platforma SaKushton ka krahasuar çmimet e tyre.

Skrabin më  të lirë e gjeni në Begmart. Është skrab për fytyrë dhe kushton 14.90 euro dhe ka 75 ml vëllim. Është i brendit L’Erbolario dhe sipas përshkrimit të produktit, falë veprimeve mekanike të mikro-granulave zbutëse dhe veprimit të butë të saporonija Quillaja, ky krem largon të gjitha papastërtitë dhe qelizat e vdekura që afiksojnë apo mbysin dhe e plakin lëkurën. Pas përdorimit e lë lëkurën të butë si mëndafshi.

Për 16 euro, në këtë market gjeni skrabin për trajtim të lëkurës, përkatësisht të defekteve të shkaktuara nga celuliti. “Fisheku” ka 200 ml. Është Hydro-skrab dhe i brendit Ananas Cell.

Më së shtrenjti, në Begmart gjeni një set që kushton 33.70 euro. Pos skrabit për fytyrë, vjen edhe qumështi për pastrim dhe ringjallje të lëkurës si dhe një krem për fytyrë, të cilin e përdorni pas trajtimit me skrab.

Për të parë më shumë, kliko KËTU