Berzat sërishë bien pompat heshtin

02.03.2021

Shperndaje:

Prishtinë, 2 Mars – Kompanitë kryesore të derivateve nuk kanë reaguar me rënien e fundit të çmimit të naftës në berzat ndërkombëtare, të cili e përcjellë sakushton që nga fillimi i vitit. 

Çmimi i naftër për barel WTI Crude të martën ka rënë edhe në 60 dollarë përderisa gjatë ditës nuk është ngritur me shumë se 61. Heren e fundit kur çmimi ka kërcyer nga 55 në 60 për WTI Crude pompat kryesore të derivateve kan pasur çmimin 0.99 për dizel dhe 1.01 për benzin 93 oktanë. 

Momentalisht çmimet janë 1.05 për benzin dhe 1.04 për dizel te furnizuesit më të mëdhenjë të cilët heshtën pas rënies së fundit. Për të parë çmimet e derivateve klikoni këtu