Çokolladë Schogetten – ku e gjeni më së liri

14.03.2022

Shperndaje:

Ndoshta çokollada e brendit zviceran Milka është më e njohura, por janë disa të tjera që janë në grupin e atyre “më të shijshme” apo që llogariten ashtu, pasi shija është shumë relative.

Një prej tyre është edhe çokollada Schogetten, brend gjerman.

Në tregun online mund të gjeni disa lloje të kësaj çokollade.

Çokolladat më të lira të kësaj marke i gjeni në dyqanin onlinë Dërgesë.

Çokolladat 100 gr me qumësht, fruta, karamel, jogurt, lajthi, çokolladë të zezë dhe Trilogia mund t’i porosisni për 0.99 euro copën.

Çokollada të kësaj marke gjeni edhe në supermarketin Maxi, që ofron edhe shërbime online.

Çokolladën me lajthi, qumësht, chokopraline dhe me dredhzë mund t’i porosisni për 1.15 euro copën, derisa atë me çokolladë të zezë për 1.19 euro.


Për t’i parë të gjitha ofertat, kliko KËTU