Dekore për tavolinën e darkës festive – ku i gjeni më së liri

29.12.2022

Shperndaje:

Një darke festive i shkon edhe një dekor i mirë, qoftë mbulesë unike, lule, vazo, tabak apo ndonjë figurë.

Të gjitha këto i gjeni në tregun online me bollëk dhe platforma SaKushton i ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Nëse kërkoni mbulesë, atëherë keni zgjidhje pafund.

Mbulesën më të lirë për tavolinë e gjeni në Jysk. Janë disa që kushtojnë nga 2 euro dhe kanë forma të ndryshme, si mbulesë Luro, një najlon i tejdukshëm me dizajn e me dimensione 30cm x 140cm apo një mbulesë dekor në formë të rrumbullakët me diametër 38 cm. Dizajni është me plot gjethe ari që në fund japin figurën e një luleje.

Gjeni edhe dekore të tjera në marketet tjera.

Po ashtu mund të dekoroni tavolinën me ndonjë lule. Lulet preferohen të jenë të freskëta, por ka edhe prej atyre artificiale që janë tepër unike. Në Jysk gjeni lule ngjyrë vjollcë, rozë e portokalli. Secila kushton 4.5 euro.

Mund të vëni si dekor edhe tabaka. Tabakaja më e lirë kushton 2 euro, e gjeni në Jysk dhe është brend Vili. Është e bardhë pa ndonjë dizajn. Të njëjtit brend gjeni edhe tabakanë kënddrejtë, është e bardhë dhe prej druri. Kushton 4 euro.

Në Jysk gjeni edhe tabakanë Fillip për 7 euro. Është prej druri dhe mund të shërbejë edhe për të vënë ndonjë meze në të.

Mbi tavolinë për darkë festive mund të vëni edhe një figurë bredhi të vitit të ri. Pos bredhit të stolisur, është edhe një figurë e babadimrit dhe disa figura të tjera më të vogla përskaj. Kushton 8 euro dhe e gjeni në Jysk. Ka një platformë të rrumbullakët prej druri dhe kjo e bën unike gjithë figurën.

Për më shumë, klikoni KËTU