Dërrasë për prerje dhe për servim – ku i gjeni më së liri – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

main

Dërrasë për prerje dhe për servim – ku i gjeni më së liri

20.01.2023

Shperndaje:

Dërrasa për prerje të perimeve e mishit, është e domosdoshme për kuzhinën e gjithësecilit. Së fundi, me dizajnet e bukura që po prodhohen, dërrasat gjithnjë e më shumë po përdorën edhe si pjata për servim të mezeve.

Bëni mirë që për shkak të shëndetit, të mos përdorni ato të plastikës, por vetëm nga druri.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre në tregun online.

Dërrasa më e lirë mund të blihet në dyqanin online 75Mall. Ka dimensione 30 x 20 cm dhe ka edhe një vrimë në skaj për ta varur dika. Nuk ka ndonjë dizjan dhe kushton 6 euro.

Në Gjirafa50, dërrasa më e lirë kushton 6.38 euro. Pos që shërben për prerje, në skaj ka edhe mprehësin e thikave.

Në PemaMall, dërrasa më e lirë kushton 9.49 euro. Ka dizajnin e drurit dhe pos për prerje mund t’ju shërbejë edhe për servim të ndonjë meze të ftohtë apo edhe të nxehtë. Ka dimensione 35 x 14.5 cm dhe trashësi 1.5 cm.

Nëse kërkoni dërrasa që duken bukur, atëherë në Gjirafa50 e gjeni një që ka dorëzën dhe anash është e mbështjellur me lëvorën origjinale të drurit. Shërben sidomos për servim dhe kushton 15 euro.

Në këtë dyqan gjeni edhe një dërrasë për prerje të djathit dhe pos saj vijnë edhe katër thika speciale për djathë. Kushton 16.29 euro.

Të njëjtën në PemaMall e gjeni për 24.99 euro.

Dhe dërrasa gjeni deri në 51 euro. Kaq kushton një dërrasë në PemaMall. Është e brendit Kasper, shërben më shumë për servim dhe ka dimensione 79 x 25 cm me trashësi 2 cm. Duket sikur një prerje tërthorazi e trungut të drurit. Ka edhe lëvorën e drurit anash.

Për më shumë, kliko KËTU