Detergjent Ariel – ku e gjeni më së liri

29.10.2021

Shperndaje:

Me aromë apo pa aromë? Të lëngshëm apo pluhur? Me peshë të vogël apo të madhe? Të gjitha këto zgjidhje i ofron një prej detergjentëve më të mirë në vend për larjen e rrobave, Ariel.
Platforma SaKushton ka krahasuar çmimet e këtij brendi në tregun kosovar.

Paketimi më i lirë vjen në paketimin 1.5 kg. Në Maxi e gjeni për 2.49 euro.
Po në Maxi mund të bleni paketimin 2 kg të Ariel për rroba me ngjyra dhe kushton 4.99 euro.
Për të njëjtin çmim dhe peshë mund të bleni edhe Ariel Lenor Fresh dhe Ariel Mountain Spring.


Në dyqanin Dërgesë mund të porosisni paketimin 2 kg të Ariel Fresh për 5.2 euro, derisa në Begmart paketimi i njëjtë kushton 5.79 euro.
Në Dërgesë gjeni edhe paketimin 6 kg të Mountain Spring dhe kushton 12.49 euro.


Brendi Ariel ofron edhe detergjent të lëngshëm.
Shishja më e lirë, 1L, gjendet në Maxi dhe kushton 3.69 euro. Me të njëjtin çmim, por në shishe pak më e madhe, 1.1L mund ta bleni edhe detergjentin për rroba sensitive.


Për të tepër oferta, kliko KËTU