Dry klasik dhe smart – kërko më të mirin

02.06.2024

Shperndaje:

Nëse keni menduar se ka kaluar koha e drynave, atëherë gaboheni. Madje, sot falë teknologjisë ka edhe dryna të mençur, apo siç njihen “smart”.

Në tregun online ka zgjidhje pa fund dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Në fakt, më së shumti zgjidhje gjeni në dyqanin online Gjirafa50.

Dhe, drynin më të lirë në këtë dyqan mund ta porosisni për 6.22 euro. Trupi i drynit është i bërë prej material gize. Ka shirit koke prej çeliku të ngurtësuar, i veshur me nikel me mundësi të mbylljes së parakohshme. Është rezistues ndaj korrozionit. Vjen me tre çelësa dhe është i brendit Gerda.

Për 8.48 euro e gjeni drynin AWTools me trashësi çeliku prej 10 mm. Është çmim me zbritje dhe po ashtu vjen me tre çelësa.

Për 10.67 euro mund të porosisni dry me trup bronzi të fortë. Ka shirit koke të ngurtësuar dhe të kromuar, pastaj mbrojtje kundër ndërhyrësve “ANTIPICK PIN”. Seti përfshin 5 çelësa të nikeluar. Ka opsionin për të hequr çelësin nga një dry i hapur ose i mbyllur dhe kthimi automatik i çelësit në pozicionin e fillimit.

Ka edhe dry “të mençur”. Vendoset në dyert e hyrjes apo garazheve. Dhe lidhet me internet, gjë që ju mundëson nga lartësia dhe kyçni apo të ç’kyçni derën.

Dryni më i lirë në Gjirafa50 kushton 169.50 euro, kurse më i shtrenjti 224.50 euro. Të dy janë të brendit Tedee Go.

Për dry klasik, kliko KËTU

Për dry smart, kliko KËTU