Dylbi – ku i gjeni më së liri

30.05.2022

Shperndaje:

Dëshironi të shihni më larg dhe qartë? Të shihni përtej mundësive që kanë sytë? Atëherë ju duhen një palë dylbi.

Në tregun online ka lloje të ndryshme të dylbive, nga ato më të thjeshtat tek ato profesionale dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Dylbitë më të lira i gjeni në dyqanin online PemaMall. Ato të brendit Hama mund t’i porosisni për 27.20 euro. Kanë faktor zmadhimi x8 apo një objekt në 1.000 metra largësi ua sjellin në 122 metra. Janë prodhim gjerman dhe kanë rregullim të dioptrisë +/-3.

Të njëjtat dylbi në Gjirafa50 i gjeni për 10 centë më shtrenjtë, apo për 27.30 euro.

Në Gjirafa50, gjeni për çmim të ulët edhe dylbi të brendit amerikan Hunter. Kushtojnë 37.50 euro. Faktori zmadhues është x8. Ka një të ashtuquajtur korrigjim dioptrik në pjesën e djathtë të syrit, me të cilën fokusi mund të rregullohet saktësisht sipas syve të vëzhguesit. Paketa përfshin një çantë, rrip, mbulesa dhe leckë pastrimi.

Dhe dylbitë më të shtrenjta i gjeni po në Gjirafa50. Janë të brendit gjerman Eschenbach dhe kushtojnë 494.50 euro. Janë dylbi cilësore të krijuara për vëzhgues dhe profesionistë kërkues. Kanë zmadhim x8 dhe një lente me diametër 56 mm.


Për më shumë, kliko KËTU