Dyshek me ajër – ku e gjeni më së liri

27.05.2022

Shperndaje:

Doni të merrni një udhëtim apo edhe të keni një vend më shumë për mysafirët në shtëpinë e tuaj? Atëherë zgjidhje e lehtë dhe e shpejtë është një dyshek me ajër.

Atë mund ta shndërroni në shtrat për fëmijët në veturë apo edhe ta fryni në shtëpi sa herë të keni nevojë për të.

Në tregun online ka me dhjetëra lloje, por ndani të paktën 20 euro për të blerë një më të mirë, ndonëse ka edhe më lirë.

Dyshekun me ajër më të lirë mbi këtë çmim e gjeni në PemaMall. Është i brendit amerikan Intex, ngjyrë kaltër e mbyllur. Në kushte kampingu mund të flenë edhe dy veta, ndërkohë që është prej materialit të papërshukeshëm nga uji. Kushton 20.25 euro.

Për pak më shumë – 26.40 euro në Pema Mall mund të blini dyshekun për dy persona me dimensione 152×203 cm. Është po ashtu i Intexit.

I njëjti dyshek me të njëjtat dimensione, në Gjirafa50 kushton 26,90, pra 50 cent më shumë, që është edhe më i liri në këtë dyqan.

Nëse doni të blini edhe pompën speciale për ta fryrë dyshekun, atëherë në PemaMall e gjeni për 41.25 euro dyshekun Intex, për dy persona. Bashkë me pompën vijnë edhe dy jastëkë.

Dyshekun më të shtrenjtë me ajër e gjeni në Gjirafa50. Është dyshek i Intexit dhe mund të shrytëzohet edhe si shtrat për dhomë të fjetjes. Ka dimensione 152×203 cm dhe është i lartë 46 cm. Ka pompë elektrike të integruar që mundëson fryrjen dhe shfryrjen e tij, sipas nevojës. Kushton 134.90 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU