Figura aromatike për veturë – ku i gjeni më së liri

31.03.2023

Shperndaje:

Edhe vetura është një ambient që duhet ta mbani pastër dhe të ketë aromë të mirë.

Nëse doni ta aromatizoni, atëherë në tregun online gjeni lloje të ndryshme të aromave, por edhe të figurave.

Hiç atyre që janë të kartonit dhe u del shpejt aroma, në treg mund të përcaktoheni për disa aroma të tjera dhe platforma SaKushton ua sjell më të lirat.

Aromën më të lirë për veturë e gjeni në dyqanini online 75Mall. Dy copë figura aromatike të Mickey Mouse kushtojnë 2.45 euro.

Për 4 euro në këtë dyqan e gjeni një figurë limoni, që ngjitet në retrovizor dhe lëshon aromë kohë pas kohe. Kushton 4 euro.

Edhe në Gjirafa, gjeni figurë aromatike për 4 euro. Është një varëse “Fantasy” ngjyurë e zezë.

Në këtë dyqan online mund të porosisni lloje të ndryshme të figurave, ndërkohë që më e shtrenjta kushton 15.55 euro. Është figura e Mr & Mrs Fragrance. Ka romë vanileje dhe është me ngjyra verdhë e zi.

Për të parë më shumë, kliko KËTU