Fruta të ngrira – ku i gjeni më së liri

26.08.2022

Shperndaje:

Tash që ka kaluar koha e vjeljes së shumicës së frutave të imëta, edhe mundësia për blerje të frutave të freskëta është e pamundur.

Por ka zgjidhje. Në tregun online mund të porositni fruta të ngrira dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmmet e tyre.

Nga frutat e ngrira, më së liri e gjeni qershinë. Paketimi i brendit Hortex, 300 gr, kushton 0.96 euro dhe atë mund ta porositni në dyqanin online Begmart.

Paketimi me ribizëll, po 300 gramë dhe i brendit Hortex ,kushton 1.26 euro. Të brendit Hortex. në Begmart, mund të porositni edhe dredhëza për 1.44 euro dhe përzierje frutash për 1.74 euro.

Në Begmart, mund të gjeni edhe fruta të brendit Iglotex. Paketimi i qershive pa bërthamë, paketimi 450 gr, kushton 2.46 euro, kurse i dredhëzave pa rrënjë, 2.52 euro.

Fruta të ngrira gjeni edhe në Maxi. Paketimi i frutave të malit, përzierje e disa llojeve, me peshë 450 gr, kushton 3.19 euro. I paketon kompania Ledo.

Për të parë më shumë, kliko KËTU