Gullash viçi i gatshëm – ku e gjeni më së liri

18.06.2023

Shperndaje:

Çfarë thoni për aftësinë që të punoni gjithë ditën dhe pas kthimit në shtëpi, të përgatisni për vete ose për tërë familjen, gjellë të lëngshme për 2-3 minuta? Është e mundur.

Në tregun online gjeni gullash viçi i paketuar në kënaçe dhe e gjitha që ju duhet është ta hapni dhe ta ngrohni sipas dëshirës.

Platforma SaKushton ua prezanton ofertat më të lira.

Gullashin më të lirë e gjeni në dyqanin online Begmart. Është i brendit maqedonas Rita dhe me peshë 200 gr. Kushton 1.75 euro.

Në Begmart gjeni edhe gullashin e brendit nga Bosnjë-Hercegovina, Menprom. Është po ashtu me peshë 200 gr dhe kushton 2.20 euro.

Në Spar, gjeni gullashin pikant të brendit të njohur Podravka. Kënaçja me 200 gr peshë kushton 2.49 euro.

Nëse nuk ju mjafton, gullashi me peshë 200 gr, në treg ofrohen edhe kënaçet më të mëdha, 300 e 400 gr.

Në Begmart, kënaçja me gullash me peshë 400 gr, e brendit Rita kushton 3.35 euro. E në Spar, e njëjta kënaçe e të njëjtit brend, kushton 3.49 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU