Ibrik çaji – ku e gjeni më së liri

02.02.2022

Shperndaje:

Nëse kërkoni një enë për të ngrohur ujin me shpejtësi, për çaj apo kafe, atëherë iu duhet një ibrik elektrik.

Nëse kërkoni për një të tillë, pos me fjalën kyç ibrik,  mund të kërkoni edhe me fjalët bokall dhe ngrohës uji dhe zgjidhja është e madhe.

Platforma SaKushton ka krahasuar çmimet e ibrikëve në tregon online.

Ibriku më i lirë mund të blihet në dyqanin online 75Mall. Është prej xhami dhe çeliku që nuk ndryshket me kapacitet 900 ml. Kushton 3 euro.

Në Gjirafa50 po ashtu ka zgjidhje shumë të madhe. Ibriku më i lirë është ai elektrik prej mbështjellësit të plastikës. Ka kapacitet 1.7 litra dhe është i brendit Iskra. Kushton 11.9 euro.

Oferta është pafund, që shkon gati në 200 euro për copë. Ibriku më i shtrenjtë mund të porositet në Gjirafa50 dhe kushton 190.68 euro. Është i brendit italian Smeg.

Për të parë të gjitha ofertat, kliko KËTU