Jelekë të ndryshëm – ku i gjeni më së liri

12.01.2023

Shperndaje:

Jeleku nuk është vetëm për kohët kur mund të dilni me një fanellë dhe me të sipër. Mund ta vishni edhe në këtë kohë nën xhaketë.

Në tregun online gjeni me dhjetëra lloje të jelekëve, për femra, meshkuj e fëmijë dhe nga më të lirët, pak mbi 10 euro e deri në mbi 750 euro.

Platforma SaKushton i ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Jelekun më të lirë e gjeni në dyqanin online 75Mall. Është bardhë e zi dhe i brendit Force. Është për meshkuj dhe kushton 12 euro.

Në Gjirafa50, jelekun më të lirë e gjeni atë të brendit Jack&Jones. Është i zi dhe për meshkuj. Kushton 14.99 euro.

Në AlbiOnline, jelekun më të lirë e gjeni për 25 euro. Është ngjyrë kaltër e mbyllët dhe rezistent ndaj ujit. Në këtë dyqan, gjeni edhe jelek për fëmijë. Është i bardhë me patent. Brendi nuk është përcaktuar po çmimi po – 25.99 euro.

Në PemaMall, jeleku më i lirë kushton 29.90 euro. Është ngjyrë e gjelbër e mbyllët, brendi NEO dhe mund të shfrytëzohet në të dy anët.

Në InterSport, gjeni jelek për fëmijë të brendit McKinley për 32 euro.  

Ndërkohë jelek për femra gjeni në Suna Sport. Kushton 44 euro dhe është ngjyrë vjollcë me patent të gjelbër. Brendi është Puma.

Dhe, jeleku më i shtrenjtë mund të blihet në AlbiOnline. Kushton plot 755.90 euro. Është me tegela dhe i mbushur. Brendi nuk është përcaktuar nga shitësi.

Për të parë më shumë lloje, kliko KËTU