Karrige varëse – ku e gjeni më së liri – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

main

Karrige varëse – ku e gjeni më së liri

25.05.2023

Shperndaje:

Çfarë thoni për një karrige, por nw tw njwjtwn kohw edhe luhatëse. Për ato karriget varëse që mund t’i vendosni në ballkonin e shtëpisë apo edhe në oborr.

Në tregun online gjeni disa lloje të këtyre karrigeve dhe platforma SaKushton ka krahasuar e analizuar çmimet e tyre.

Karrigen më të lirë që varët në një pikë, mund ta gjeni në Gjirafa50. Është e punuar nga fijet e pambukut, me endje të veçantë, ndërkohë kornizën e ka prej çeliku, që po ashtu është i mbështjell me fije pambuku. Kjo lloj karrige nuk ka kornizë të vetën ku varet, por duhet t’ia gjeni një vend. Me zbritje kushton 48.99 euro nga 72.25 euro.

Karrige të varur gjeni edhe në Jysk. I gjeni dy karrige të brendit Gjern. Ofrohen me ngjyrë të zezë dhe kafe. Karriget vijnë bashkë më pjesën e vet metalike, ku karrigia varet. Po ashtu lëvizet lehtë në çdo pjesë të shtëpisë. Kushton 299.99 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU dhe KËTU