Karrocë me tërheqje – ku e gjeni më së liri

25.05.2022

Shperndaje:

Nëse për kopsht ju duhet një karrocë klasike me një rrotë të cilën e shtyni, atëherë për distanca më të gjata dhe për bartje të mallit nëpër rrugë, ju duhet një karrocë që e tërhiqni, aso me dy rrotë apo edhe me më shumë nëse keni për të ngjitur apo zbritur shkallët.

Në tregun online gjeni pafund zgjidhje dhe platforma SaKushton i ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Karrocën më të lirë me tërheqje e gjeni në dyqanin online PemaMall. Është e brendit Bormann, mund të ngarkoni peshë deri në 60 kg dhe kushton 25 euro. Ka dy rrotë dhe ato i palosen. Dorëza mund të zgjatet sipas nevojës.

Karrocë të të njëjtit brend, po që mund të çojë deri në 100 kg peshë, në këtë dyqan e gjeni për 38.65 euro.

Në Gjirafa50, karrocën më të lirë për tërheqje e gjeni për 40 euro. Është e firmës Yato, me dy rrotë dhe e zezë.

Në këtë dyqan e gjeni edhe karrocën më të shtrenjtë. Për 64.45 euro mund të blini karrocë për të ngarkuar peshë deri në 200 kg.

Si në PemaMall ashtu edhe në Gjirafa50, ofrohen edhe karroca me 3 rrotë në njërën anë dhe 3 në tjetrën, të prodhuara posaqërisht për të bartur mall nëpërmjet shkallëve.

Në PemaMall, karrocën e brendit Neo e blini për 61.99 euro dhe mund të ngarkoni peshë deri në 150 kg, kurse në Gjirafa50, të njëjtën karrocë e gjeni për 79.34 euro.

Për të parë më shumë, klikoni në KËTU dhe KËTU