Këpucë për dimër – ku i gjeni më së liri

13.12.2022

Shperndaje:

Sipas mundësive, për këpucë, sidomos ato të dimrit nuk është mirë të kursehet. Për të marrë një palë këpucë që do t’ju bëjnë rehat e do t’ju mbajnë ngrohtë, duhet të ndani të paktën 50 euro.

Në fakt edhe vështirë gjeni më lirë nëpër dyqane.

Më tregun online gjeni me dhjetëra lloje duke kërkuar me fjalët kyç “Këpuca”, “këpucë dimërore” apo edhe “çizme” dhe platforma SaKushton ka krahasuar çmimet e tyre.

Për fëmijë

Këpucët më të lira për fëmijë mbi këtë çmim të vendosur si minimum, i gjeni në Office. Janë të thella nga goma dhe materiali i papërshkueshëm nga uji. Janë të koleksionit vjeshtë-dimër 2022 dhe të brendit Kander. Kushtojnë 55 euro. Kombinimi i ngjyrave është kaltër, zi dhe bardhë dhe janë për djemë.

Më të njëjtin çmim, në Office mund të porosisni edhe këpucët e thella për vajza. Janë ngjyrë vjollcë dhe të brendit Richie Td. Po ashtu janë me material të papërshukeshëm nga uji.

Për femra

Këpucët më të lira për femra i gjeni në Office. Janë të thella dhe të brendit Escape Plan. Ofrohen dy ngjyra: Kaftë dhe Zi dhe kushtojnë 80 euro.

Në Office gjeni edhe këpucët Mizar për 110 euro. Janë nga lëkura dhe me fund të trashë gome, që ju mundëson të shmangni lagështinë nëpër rrugë.

Këpucët për femra shkojnë deri në 260 euro, para që duhet të ndahen për këpucët e thella të brendit Jadon. Janë me lidhëse dhe me fund të trashë gome.

Për meshkuj

Për meshkuj, definitivisht ka shumë më tepër zgjidhje. Këpucët më të lira i gjeni në Gjirafa50. Janë të thella, ngjyrë e kafe dhe kushtojnë 49.22 euro. Janë të punuara për të ecur edhe nëpër borë me to. Brendi është Lahti.

Nëse dëshironi këpucë të thella me dizajn unik, atëherë për 65.90 euro në Gjirafa50 mund t’i porositni ato të brendit Magnum. Janë prej lëkure të zezë me mbrojtje nga uji.

Në Office, për 75 euro i gjeni këpucët e brendeve Kabru dhe Baltoro. Të parat janë nga materiali që nuk lejon përshkimin e ujit dhe me ngjyrë të zezë e të gjelbër mbyllët, kurse të dytat të zeza, nga lëkura dhe materiali.

Këpucët më të shtrenjta për meshkuj i gjeni në Gjirafa50. Janë të thella dhe të brendit Adidas, modeli Terrex. Kanë mbrojtje nga uji dhe janë me ngjyrë të zezë, ndërsa fundin e gomës e kanë të kombinuar edhe me pak bardh.