Kërko, gjej produkte dhe fito dhuratë!

24.03.2021

Shperndaje:

Platforma e kërkimit të produkteve on line sakushton.com do të shpërblejë shfrytëzuesit e vet, të cilët kërkojnë produkte on line. Programerët e gjigantit Frakton kanë programuar makinën tonë të kërkimit në atë mënyrë që disa kërkues të shpërblehen me produkte të ndryshme vetëm pse kanë përdorur platformën. 

Nëse bëni një kërkim dhe pastaj ju del një mesazh ku duhet të jepni adresën tuaj, mos hezitoni. Mbushni formularin dhe ne do ju sjellim në shtëpi produktet e ndryshme ushqimore të bartura nga shërbimi ekskliziv Nposta. 

Shfrytëzoni shërbimin e sakushton gjeni produktet on linë kontaktono platformën dhe blejini ato nëse i plotësojnë kërkesat tuaja.