Krem, brisk dhe losion për rroje Gillette – ku i gjeni më së liri

12.09.2022

Shperndaje:

Në botën e meshkujve ekzistojnë me mijëra produkte për rroje, por një është më e njohura, ndonëse as nuk është më e lira e ndoshta as më e mira.

Janë produktet e brendit Gillette.

Dhe kjo kompani ofron të gjitha që duhen për rroje: krem apo xhel për zbutje të mjekrës, brisk për rroje dhe losion pas rrojës.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Kremin më të lirë për rroje Gillette mund ta porosisni në Gjirafa50. Është i linjës Gillette Green Tea, në shishe me presion, 250 ml. Kushton 5.07 euro. Ky dyqan dhe të tjerët ofrojnë edhe linja të tjera me aroma e produkte të tjera, që në fund kanë të njëjtin funksion.

Briskun më të lirë për rrojë Gillette e gjeni në Maxi. Paketimi ka vetëm një copë për modelin Mach 3 dhe kushton 2.69 euro.

Po në Maxi, paketimi me dy copë Mach 3 S4 kushton 7.99 euro.

Dhe losioni më i lirë Gillette mund të blihet në Gjirafa50. Është i linjës Arctic Ice në shishe 100 ml dhe kushton 13.37 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU