Karrocë për fëmijë – ku e gjeni më së liri

25.02.2022

Shperndaje:

Tash, me përmirësimin e motit dhe ardhjen e pranverës, shëtitjet e fëmijëve me karrocë bëhën më se të pëlqyeshme.

Dhë në tregun online keni zgjidhje pafund të karrovace për fëmijë.
Natyrisht nëse doni të blini një karrocë pak më të mirë duhet të ndani 100 e më tepër euro. Ka edhe nën 100, kryesisht verore, që janë të lehta, por më pak kualitative.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e karrocave.

Karroca më e lirë mbi vlerën 100 euro, mund të blihet në dyqanin online Gjirafa50. Kushton 102.41 euro dhe është e brendit Kinderkraft. Ofrohen disa lloje të ngjyrave.

Karroca gjeni edhe në dyqanin online 75Mall. Ofrohen kryesisht karroca të brendit Freeon dhe më e lira kushton 169.95 euro.

Në këtë pikë, karroca më e shtrenjtë është ajo e brendit Chicco dhe kushton 269.99 euro. Karroca më e shtrenjtë në tregun online është në Gjirafa50 me çmim prej 339 euro.

Vjen set, 4 në 1, ku përfshihen karroca, ulësja verore, ulësja për veturë dhe çanta.


Për t’i parë të gjitha ofertat, kliko KËTU