Sheqer 1 kg, ku e gjeni më së liri

30.08.2021

Shperndaje:

Kërkoni sheqer? Platforma SaKushton ka krahasuar çmimet në tregun online. Por kujdes, në markete gjeni paketim të sheqerit edhe me 900 e 800 gramë, andaj mos u mashtroni pas çmimit.


Në plaftormën SaKushton mund të gjenden disa lloje të sheqerit në paketim 1 kg.


Në Maxi gjeni sheqerin Dolce për 0.79 euro, në Begmart sheqerin Agrokor, po ashtu për 0.79 euro. Në dyqanin online Dërgesë gjenin sheqerin Beta për 0.99 euro. Këtë brend të sheqerit e gjeni më lirë në Interex 0.75 euro, në Viva Fresh Store 0.77 euro dhe në Superviva 0.95 euro.


Pra sheqeri më i lirë për paketim 1 kg, mund të blehet ose porositet në Interex.