Çantë për laptop – ku ta gjeni më lirë

25.08.2021

Shperndaje:

Jeni në kërkim të një çante për laptop? Platfroma SaKushton ka krahasuar çmimet e çantave që mund të gjenden me një kërkim të thjeshtë në platformën tonë.

Ju mund të bleni një çantë fare të thjeshtë për 5.20 euro apo edhe një të brendit Bugatti për 121.86 euro.
Çantat më të thjeshta i gjeni në platformën e “egjeta”, natyrisht janë edhe të thjeshta. Janë disa lloj ngjyrash dhe madhësia e tyre është 20 me 25 cm. Gjerësia është 3.3 cm.

Çantë të lirë gjeni edhe në Aztech, për 24.99 euro. Është Case Logic dhe me një krah. Çantë laptopi White Shark gbp me dy krahë “ranc” kushton 44.99 euro.

Ofertat më të mëdha për çanta laptopi, qoftë me një krah qoftë me dy, ofron Gjirafa50. Kjo platformë ofron çanta nga 19.61 euro deri në 121.86 euro, ajo Bugatti. Është për femra.
Nga kërkimi për çanta laptopi, del se ka ofertë të gjerë, me ngjyra, madhësi e modele të ndryshme. Me një krah dhe me dy “rranc”.

Për t’i parë të gjitha ofertat kliko KËTU