Laptop deri në 400 euro – ku e gjeni më së liri

03.06.2022

Shperndaje:

Me teknologjinë në zhvillim dhe mundësitë që ofrohen, laptopët dijnë të shkojnë edhe në mbi 3.000 euro.

Por nëse nuk keni për të punuar me programe që zënë shumë hapësirë, atëherë kërkoni një laptop deri në 400 euro.

Në tregun online mund t’i gjeni disa dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Laptopin më të lirë e gjeni në dyqanin PemaMall. Është HP dhe nga 389 euro ofrohet për 295.95 euro. Është 15 inç me procesor Intel Cleron dhe funksionon me frekuencë bazë prej 1.1 GHz. Procesori plotësohet me 4 GB ram dhe 256 GB SSD.

Në Gjirafa50, laptopin më të lirë e gjeni për 327.50 euro, është Lenovo IdeaPad 3 me ekran 15.6″. Ka procesor 2 -core Intel Celeron N4500 që funksionon me frekuencë 1.1 GHz deri në 2.8 GHz. Procesori plotësohet me 4 GB LPDDR4 (në pllakë). Hard disku 64 GB SSD shërben për të dhënat.

Dhe laptopin më të lirë deri në çmimin e përcaktuar – 400 euro, e gjeni në PemaMall. Kushton 389.95 euro me zbritje nga 510 euro. Është i brendit Lenovo dhe vjen me ekran 14″. Ka 4 GB DDR4 memorje dhe 128 GB SSD hard disk.


Për të parë të gjitha ofertat, kliko KËTU