Macbook Air – ku e gjeni më së liri

24.01.2023

Shperndaje:

Dëshironi të rehatoheni me laptop? Atëherë ka shumë zgjidhje, por duhet ndarë pak më shumë mjete.

Një prej zgjidhjeve është për shembull, Macbook Air 13.

Secili prej këtyre modeleve kushton mbi 1.000 euro dhe shkon deri në gati 2.000.

Janë laptopë që kryejnë shumë punë, madje janë edhe për gejmera dhe platforma SaKushton, ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre në tregun online në Kosovë.

Laptopin më të lirë MacBook Air e gjeni në Gjirafa50. Me zbritje nga 1.236,50 euro mund ta porosisni për 1.097,27 euro. Ka 8 GB RAM DDR4L dhe 256 GB memorje për ruajte – SSD. Ka ekran 13.3 inch, është ngjyrë e hirtë dhe model M1.

Në PemaMall, të njëjtin laptop, me performanca të njëjta e gjeni për 1.265 euro, pra realisht pa zbritje.

Në Naptun, e gjeni Macbook Air M2, për 1.499 euro. Ka 8 GB RAM dhe 256 GB memorje për ruajtje SSD. Është ngjyrë hiri dhe ka ekran me madhësi 13.6”.

Laptopin me të njëjtat performanca, në Gjirafa50 e gjeni për 1.299 euro, që është me zbritje, pasi çmimi i rregullt është 1.482 euro.

Nga ky lloj i laptopave të kompanisë Apple, më i shtrenjti, por sigurisht edhe me performanca më të mira, ofrohet në Neptun. Modeli M2-8 Core me 8 GB RAM e 512 GB memorje për ruajtje, kushton 1.849 euro. Por në Gjirafa50, i njëjti latop ofrohet me zbritje nga 1.822 euro në 1.629.

Për të parë më shumë oferta, kliko KËTU