Çmimet e MacBook Pro të analizuara nga sakushton

10.03.2021

Shperndaje:

Sakushton macbook pro M1 është analiza e radhës. Verzioni i ri i Macbook pro me procesor M1, 13 inch 256 GB dhe 8 GB ram në shitoren Kejes kushton Euro 1348; në Gjirafa 1299.50; ndërsa në platformën Egjeta Euro 1577.  

Verzioni i njejtë me memorja 512 në Kejes shitet për EUR 1599; në Gjirafamall, dhe Egjeta.com laptopi shitet me çmimin EUR 1989.50.

Verzioni gjigant i Apple MacBook Pro është laptopi me16GB ram me 1TB memorje, 13 Inch i cili gjindet në të tri dyqanet. Ai ka çmim te ndryshëm gjirafa dhe e gjeta e shesim për 3309.50, ndërsa në Kejes shitet për EUR 2379.

Për më shumë çmime të teknologjisë kliko këtu