Nescafe classic, espresso, macchiato, cappuccino e latte – ku i gjeni më së liri

17.10.2023

Shperndaje:

Nëse nuk jeni meraklinj të kafes turke për ta nisur ditën, atëherë ka zgjidhje të tjera. Ndoshta edhe më të lehta për t’u përgatitur.

Është brendi Nescafe, që vjen me kafen classic, pastaj me espresso, macchiato, cappuccino, latte, por edhe me shije si vanilje.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre në tregun online.

Kafja më e lirë është ajo për një dozë dhe classic. Është Nescafe 3 në 1, kushton 0.19 euro dhe mund të porositet në Spar.

Nëse dëshironi të blini Nescafe classic me kavanoz, pra në sasi më të madhe, atëherë 50 gr në marketin 75Mall, kushtojnë 2 euro, kurse 200 gr – 5.90 euro.

Në Begmart, mund të gjeni Nescafe të gatshme të paketuara në gota të letrës. Për 1.11 euro, gjeni Nescafe Macchiato, Espresso, Cappuccino dhe Latte.

Në treg gjeni edhe Nescafe Choca Mocha, Nescafe Gold apo Nescafe vanilje.

Kafja më e shtrenjtë është ajo në paketim 1 kg – Nescafe European Roast. Në 75Mall kushton 24.50 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU