Ngjitës të ndryshëm – zgjidh të duhurin

28.05.2024

Shperndaje:

I duhet çdo shtëpie dhe duhet për çdo gjë. I lirë dhe praktikë. Po flasim për ngjitësit dhe në treg ka shumë lloje: ngjitës për çka do.

Platforma SaKushton ka analizuar e çmimet e tyre.

Dhe ngjitësi më i lirë është një për letër. Është e ngjitës në të dy anët. Është i verdhë, 5 metra i gjatë dhe 48 mm i gjerë. E gjeni në dyqanin online Gjirafa50 dhe kushton 2.68 euro.

Në këtë dyqan për 3.29 euro, gjeni edhe ngjitës për qerpikë. E për 3.50 euro, edhe ngjitës që ju shërben t’i zbusni venat e këmbëve. Është i brendit Royal Prestige.

Në Gjirafa50 gjeni edhe ngjitësin maskues. Ju shërben për të izoluar shtëpinë kur lyeni muret. Kushton 3.73 euro.

Për 4.43 euro, mund të porosisni ngjitësin për thonj. Është i brendit suedez Kiss Precision.

Në Gjirafa50 gjeni edhe shumë lloje të ngjitësve dhe më i shtrenjti është një që ka të bëjë me kozmetikë.

Ngjitësi i brendit amerikan Kiss Bond, është për qerpikë dhe kushton 17.99 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU