Pajisje të ndryshme kozmetike – ku i gjeni më së liri

07.09.2022

Shperndaje:

Jo çdokush dhe jo çdo herë gratë kanë mundësinë të bëjnë grim e të rregullohen në sallone bukurie. Andaj, për rregullim në shtëpi, duhen edhe disa pajisje, që ndryshe edhe quhen pajisje kozmetike, si pasqyra, tharësja për flokë, gërshërët e vogla, krehri dhe pinceta.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre në tregun online.

Pasqyra më e lirë kozmetike

Pasqyrën më të lirë kozmetike e gjeni në Gjirafa50. Është e brendit Gabriella Salvete dhe kushton 8.22 euro.

Pasqyrë gjeni edhe në PemaMall dhe 75Mall. Në këtë të fundit, gjeni pasqyrën kozmetike me drita led me çmim 18.99 euro.

Tharësja më e lirë për flokë

Tharësen më të lirë për flokë mund ta porosisni në Gjirafa50. Kushton 9.04 euro dhe është e brendit Sencor.

Në PemaMall, tharësja më e lirë është ajo e brendit Iskra me çmim 11.80 euro.

Gërshërë të vogla

Pjesë e rëndësishme e setit të grave për rregullim janë edhe gërshërët e vogla. Gërshërët më të lira mund t’i porosisni në 75Mall. Kushtojnë 1.99 euro. Në këtë dyqan gjeni edhe lloje të ndryshme të gërshërëve që shkojnë deri në tri euro.

Pinceta

Pincetën më të lirë, për ta pasur si pjesë të setit tuaj të kozmetikës, e gjeni në Gjirafa50. Është e brendit Neon Show dhe kushton 3.21 euro.

Për pak më shumë centë, në këtë dyqan mund ta porosisni pincetën e brendit Credo Soligen. Kushton 4.54 euro.

Krehër

Kur flitet për krehrit, zgjidhjet janë të panumërta. Krehrin më të lirë e gjeni në Maxi. Mund ta porosisni online për 0.99 euro.

Krehër të lirë gjeni edhe në Gjirafa50 për 1.59 euro.