Pajisje për skijim – ku i gjeni më së liri

06.12.2022

Shperndaje:

Rrobat e veçanta, helmeta, maska që vihet përfundi helmetës për të pritur frymën, syzet, dorëzat, çorapet, çanta dhe natyrisht skijat, janë e gjitha që ju duhen për të skijuar.

Platforma Sa Kushton ka hulumtuar dhe ua sjell çmimet më të lira të këtyre pajisjeve, e të cilat mund t’i gjeni në tregun online me lehtësi.

Nisim nga më të lirat.

Maskën më të lirë e gjeni në Gjirafa50. Është e zezë dhe e brendit Magnum. Është prej pambuku për përthithje të djersës dhe kushton 13.40 euro. Për 14.14 euro në këtë dyqan e gjeni maskën e brendit të njohur Hi-Tec.

Çorapet më të lira për skijim, që janë të gjata e të trasha, i gjeni në Gjirafa50 më së liri. Janë me ngjyra të shumta, të brendit Brugi dhe kushtojnë 14.61 euro. Ofrohen numra të ndryshëm.

Çantën më të lirë për skijim e gjeni në 75Mall. Është e brendit Forcë Twin, ngjyrë hiri. Ka rripat për t’u lidhur përpara në mënyrë që të mos u bie gjatë skijimit dhe kushton 25 euro.

Syzet për skijim, më së liri mund t’i gjeni në Gjirafa50. Janë të brendit Arctica-G dhe kushtojnë 49.17 euro. Ofrohen dy lloj ngjyrash: kaltër dhe zi.

Në Gjirafa50 gjeni edhe pantallonat e xhaketën më të lirë për skijim. Pantallonat me rrip, ngjyrë e zezë dhe të brendit Hi-Tec, kushtojnë 62.09 euro, ndërkohë xhaketa më e lirë është ajo e brendit Elbrus. Është e zezë me patent të kuq dhe kushton 65.86 euro.

Helmeta më e lirë kushton 65 euro, në Gjirafa50. Është e zezë dhe e brendit Marker Squad.

Këpucët më të lira të skijimit mund t’i gjeni në Gjirafa50. Janë të brendit Dalbello dhe kushtojnë 117 euro. Janë gjelbër e zi dhe janë nr. 38, që mund të jenë të përshtatshme për femrat.

Dorëzat e mira janë më së të nevojshme për skijim. Në kohë të acarta, dorëzat kryejnë shumë punë. Më të lirat janë ato prej pambuku e që kushtojnë 10.94 euro, ndërkohë nga ato të mirat, më të lirat janë dorëzat e brendit Viking. Janë profesionale dhe kanë edhe pjesën e plastikës nga ana e jashtme për të rrëzuar portat në sllallom.

Për të parë më shumë oferta, kliko KËTU