Pajisje fitnesi – ku i gjeni më së liri – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

main

Pajisje fitnesi – ku i gjeni më së liri

08.03.2023

Shperndaje:

Nëse mendoni se e keni të vështirë të stërvitni edhe në shtëpi, pa pasur nevojë të shkoni në qendrat e fitnesit, atëherë e keni gabim.

Po ashtu e keni gabim nëse mendoni se pajisjet kushtojnë shtrenjtë. Natyrisht për shtëpi u duhen disa pajisje të thjeshta ndihmëse, jo makina si në qendra, dhe ato i gjeni me lehtësi në tregun onine.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Pajisja më e lirë është një top fitnesi apo Mini Pilates Ball, që në dyqanin 75Mall, mund ta porosisni  për 3.40 euro.

Me këtë çmim, në këtë dyqan, gjeni edhe litarin e fitnesit. Ofrohen disa ngjyra.

Për 3.90 euro, në 75Mall gjeni edhe litar gome fitnesi, që u ndihmon për ushtrime të duarve. Po ashtu me këtë çmim gjeni edhe mini-roller, që u ndihmon për ushtrimet e këmbëve.

Nën 5 euro në këtë dyqan, gjeni edhe dorëza fitnesi, nëse veç keni vendosur të regjistroheni në ndonjë qendër dhe të çoni pesha të mëdha. Kushtojnë 4.90 euro dhe janë ngjyrë kaltër e zi.

Në Aztech, për 12.99 euro gjeni shishen – shake për fitnes. Ju shërben për përzierjen e shtesave që duhet të merrni gjatë stërvitjeve.

Në Gjirafa50, për 34.24 euro gjeni tapetin e gomës për stërvitje kur jeni i shtrirë. Është i zi me dimensione 180 cm x 60cm me gjerësi 1.5 cm.

Natyrisht, nëse keni para dhe vend për t’i vendosur, në tregun online gjeni edhe makina për vrapim e biçikleta.

Pajisja më e shtrenjtë është një biçikletë fitnesi e brendit Duke Eletronic. Kushton 1947.71 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU