Lyeje pak, ku mund të blehet pashteta më e lirë

27.08.2021

Shperndaje:

Një flegër buke e lyer me pashtetë në mëngjes, nuk është prej zgjidhjeve të këqija, pavarësisht cilësisë së mishit që përdoret.


Nëse kërkoni për të blerë pashtetën Argeta, atëherë platforma SaKushton u orienton se ku mund të gjenden më të lirat.


Pashteta 95-gramëshe e pulës, më së liri mund të blehet në Viva Fresh Store, 0.69 euro. Në Interex kushton 0.75 euro, kurse në ETC, Maxi Market dhe Superviva 0.79 euro.


Njëjtë është edhe në dyqanin online “dërgesë”.


E llojet tjera të Argetës, janë pak më shtrenjtë. Pashteta e pulës pikante (e djegëst) kushton 0.93 euro në “dërgesë”, kurse në Maxi është më lirë 0.89 euro.
Në Maxi gjeni edhe pashtetë peshku Argeta, me çmim 1.19 euro.

Për më shumë kliko KËTU