Peshore – ku e gjeni më së liri

31.01.2022

Shperndaje:

Një peshore në shtëpi do të thotë një “kujdestar” i peshës suaj. Dhe në stinën e dimrit, kur njerëzit janë të prirë të shtojnë peshë, atëherë një peshore është e domosdoshme.

Në treg ka me dhjetëra lloje të peshoreve me çmime të ndryshme, por nëse doni një peshore që t’u besoni shifrave që ua jep, atëherë ndani mbi 15 euro.

Platforma SaKushton ka krahasuar çmimet e peshoreve në tregun online.
Dhe, peshorja më e lirë mbi çmimin e përcaktuar mund të porositet në Gjirafa50. Brendi polak Esperanza Waikiki mund të blihet për 15.26 euro.

shtë elektronike, ka ekran të madh LCD me xham sigurie dhe është e lehtë për t’u përdorur. Ngarkesa maksimale është 180 kg.

Në Neptun, peshorja më e lirë mbi çmimin e përcaktuar është ajo Grundig. Kushton 19 euro.

Në 75Mall, peshorja më e lirë është e brendit Gorenje, modeli OT 150. Kushton 19.99 euro.

Në treg ka edhe peshore shumë më të shtrenjta. Në Gjirafa50 mund të porosisni peshoren e brendit gjerman Beurer për 251.97 euro dhe pajijsja është shumë më tepër se për të matur peshën. Është peshore diagnostike, pasi mat peshën, dhjamin trupor, ujin, masën muskulore, masën kockore dhe marrjen e kalorive AMR / BMR. Ka ndriçim XXL, mundësi të transferimit të të dhënave me USB ose Bluetooth deri në kompjuter.


Për të parë të gjitha llojet e peshoreve, kliko KËTU