Peshore për kuzhinë – ku e gjeni më së liri

08.06.2022

Shperndaje:

Dëshironi të përgatisni një ëmbëlsirë? Atëherë ju duhet saktë t’i peshoni përbërësit veç e veç. Për këtë, peshorja e kuzhinës është zgjidhja më e mirë.

Në tregun online mund të gjeni peshore të vogla me bateri me bollëk dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Peshoren më të lirë mund ta porosisni në Aztech. Mund ta blini për 6.99 euro me zbritje. Çmimi i rregullt është 10.99 euro. Është e brendit Clatronic dhe mund të peshoni produkte deri në 5 kg.

Në dyqanin online PemaMall, mund të porosisni peshoren Vivax për 8 euro, me zbritje. Çmimi i regullt është 10 euro. Mund të peshoni deri në 5 kg.

Në Gjirafa50, peshorja më e lirë kushton 12.90 euro. Është e brendit slloven Iskra dhe mund të peshoni deri në 10 kg. Ka precizitet +/- 1 gram dhe mund ta ktheni në njësi të ndryshme matëse, pos në kilogram.

Në Gjirafa50, gjeni edhe peshoren më të shtrenjtë në tregun online. Kushton 45.72 euro dhe është e brendit gjerman Beurer. Kapaciteti i saj është 2 kg.


Për të parë më shumë, kliko KËTU