Pompë me presion për pastrim – ku e gjeni më së liri

13.05.2022

Shperndaje:

Një pompë me presion për pastrim, sot është zgidhje për shumëçka. Me të mund të pastroni oborrin, veturën apo edhe tepihët, gjithnjë nëse dëshironi të kurseni.

Në tregun online janë disa lloje të pompave me presion për pastrim dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Pompën më të lirë me presion e gjeni në 75Mall. Pompa e brendit Fieldmann me zbritje kushton 89.95 euro, derisa çmimi i rregullt është 119.95. Ka motor me fuqi 1400 Wat, presion të ujit 105 bar dhe pompon 396 litra ujë në orë.

Në 75Mall gjeni pompë po të brendit Fieldman, edhe më të madhe dhe pak më shtrenjtë – 129.95 euro. Çmimi i rregullt është 169.95. Ka motor 1600 Watt, presioni i ujit arrin deri në 130 bar dhe ka kabllo të rrymës 5 metra, sikurse edhe zorrë të ujit 5 m. (Për më shumë kliko KËTU).

Pompë me presion gjeni edhe në Gjirafa50. Kushton 98.79 euro, është e brendit gjerman Karcher. Ka motor me fuqi 1400 Watt dhe është për përdorim shtëpiak. Peshon vetëm 3.8 kg. (Për më shumë kliko KËTU).

Në Aztech gjeni pompën me presion të brendit Bosch. Kushton 129.90 euro dhe ka fuqi të motorit 1300 Watt. Presioni i ujit arrin në 110 bar dhe kabllon e rrymës sikurse edhe zorrën e ujit e ka në gjatësi prej 3 m. (Për më shumë kliko KËTU).