Acetil Cisteine – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Acetil Cisteine

3.4 €

600mg. Acetil Cisteine përdoret për të ndihmuar mukozën e hollë dhe të lirshme në rrugët e frymëmarrjes për shkak të sëmundjeve të caktuara të mushkërive (të tilla si emfizema, bronkiti, fibroza cistike, pneumonia). Ky efekt ju ndihmon të pastroni mukusin nga mushkëritë tuaja në mënyrë që të merrni frymë më lehtë. Shiko më shumë produkte mjekësore

Shitësit më të lirë
Green Pharmacy: 3.4 €Shiko produktin
Mentha Pharm: 3.8 €Shiko produktin
Rexall Pharmacy: 4.5 €Shiko produktin
SaKushton.com

Produktet më të kërkuara

Lajmet e fundit