main

Teknologji

MacBook Air 512

1399

Njësia:

Macbook Air 512 në Kosovë – Apple M1,8‑Core, 512GB MacBook Air është pjesë e gjeneratës së fundit të Mac-ve të Apple me silic Apple, duke shfaqur performancë të përmirësuar ndjeshëm dhe jetëgjatësi të baterisë në një dizajn të hollë. Lexo analizën për këtë tekst

Shitësit më të lirë
Kejes 1399.00 (Çmim i përditësuar automatikisht)

Lajmet e fundit