Tableta Amoxiklav – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Tableta Amoxiklav

3 €

1000 mg. Co-amoxiclav jepet për të trajtuar infeksionet bakteriale, është përshkruar për infeksione të sinusit, infeksione të urinës, infeksione të lëkurës, infeksione të kyçeve dhe disa infeksione të dhëmbëve.

Shitësit më të lirë
Rexall Pharmacy: 3 €Shiko produktin
Green Pharmacy: 3.3 €Shiko produktin
Mentha Pharm: 3.5 €Shiko produktin
SaKushton.com

Lajmet e fundit