Tablete Ciprofloxacin – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

Tablete Ciprofloxacin

1.5 €

500 mg. Ciprofloxacin përdoret për të trajtuar ose parandaluar infeksione të caktuara të shkaktuara nga baktere të tilla si pneumonia; gonorrea (një sëmundje seksualisht e transmetueshme); ethe tifoide (një infeksion serioz që është i zakonshëm në vendet në zhvillim); diarre infektive (infeksione që shkaktojnë diarre të rëndë); dhe infeksionet e lëkurës, kockave, nyjeve,

Shitësit më të lirë
Rexall Pharmacy: 1.5 €Shiko produktin
Green Pharmacy: 2 €Shiko produktin
Mentha Pharm: 2.3 €Shiko produktin
SaKushton.com

Lajmet e fundit