main

Shërbime mjeksore

Test PCR

30

Njësia:

Matja 25 shkurt Në këtë matje nuk janë përfshi Rapid Testet për Covid-19. Laboratori Avicena ka çmime të ndryshme në Eroport dhe në Prishtinë në Prishtinë kushton 45 Euro.

Shitësit më të lirë
Interlab 30
Avicena Ks 35
EuroLab 35.00
Laboratori mjekësor Analiza 45.00
Laboratori ProLab 50.00
Medical Laboratory Services 50.00
Olive Laboratory 50.00
UBT Laboratory 50.00
VitaLab 50.00

Lajmet e fundit