Produkte të ndryshme Monte – ku i gjeni më së liri

09.10.2023

Shperndaje:

Kek i butë, çokollatë, qumësht me çokollatë, puding e çka jo tjetër. Të gjitha këto i gjeni te produktet e kompanisë Zott, me emrin e brendit Monte.

Në tregun online mund të gjeni me dhjetëra lloje dhe platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Produktin më të lirë Monte e gjeni në marketin online Begmart. Është një kek i butë i mbushur me krem qumështi. Keki me peshë 29 gramë kushton 0.39 euro.

Me të njëjtin çmim e gjeni edhe kekin e mbushur me çokollatë.

Për 0.68 euro, mund të porosisni qumështin me çokollatë. Monte drink ka vëllim 200 ml.

Për 0.69 euro, po në Begmart gjeni Monte Top Cup. Është një ëmbëlsirë qumështi dy-shtresore me çokollatë e lajthi. Ka peshë 70 gr.

Pudingu më i lirë kushton 0.81 euro. Vjen një puding dhe një kavanoz me bonbone të çokollatës me ngjyra të ndryshme.

Dhe produkti më i shtrenjtë është një puding që vjen me katër copë. Është një përzierje e mrekullueshme e çokollatës dhe qumështit të pasterizuar. Kompleti kushton 2.53 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU