Pesë produkte të vlefshme për banjon tuaj për 30 euro – SaKushton
main

Për çdo produkt që t'intereson,
munesh me kqyr sa kushton

main

Pesë produkte të vlefshme për banjon tuaj për 30 euro

22.05.2023

Shperndaje:

Nëse keni vendosur ta “freskoni” pak sa banjon tuaja me gjëra të reja apo t’i shtoni ndonjë gjë, atëherë ja një listë me propozime.

Janë pesë produkte dhe të gjitha mund t’i rrumbullakoni me 30 euro, apo saktësisht 30.82. Asnjë nuk kushton më shumë se 10 euro dhe më e lira është vetëm 1 euro.

Platforma SaKushton ka hulumtuar dhe ua sjell ofertat më të lira.

Për 1 euro, në dyqanin 75Mall mund të blini apo porosisni një set me 6 grepa. Kapen lehtëisht në pllaka dhe ju shërbejnë për të varur peshqirë e rroba të ndryshme.

Në këtë dyqan online gjeni edhe tepih për banjo. Ofrohen disa ngjyra dhe copa kushton 2.99 euro. Kanë formë të rrumbullakët.

Në 75Mall gjeni edhe setin më të lirë për shampo. Seti ka tri copë dhe çmimi për të është 7.90 euro. Ofrohen disa dizajne e ngjyra.

Dhe dy produktet më të shtrenjta të përzgjedhura, gjenden në Dormeo dhe PemaMall.

Në Dormeo e gjeni peshqirin Bamboo për 8.94 copën. Ofrohen disa ngjyra.

E në PemaMall, ofrohet një dorëz dushi e brendit Vala për 9.99 euro.

Nëse vendosni t’i blini të pesë këto produkte, do t’ju kushtojnë 30.82 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU