Produkte Perutnina: pulë, gjoks i tymosur, salsiçe, sallam e shumëçka tjetër

12.10.2023

Shperndaje:

Nëse kërkoni pulë apo edhe produkte nga mishi i pulës, atëherë është mirë t’i zgjidhni të freskëta. E një prej brendeve që këtë e ofrojnë është edhe Perutnina sllovene.

Në treg mund të gjeni pulë të freskët (e pangrirë), pastaj pjesë të copëtuara të pulës si dhe produkte nga mishi i pulës si sallam, salsiçe e shumëçka tjetër.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre.

Më së liri i gjeni salsiçet Perutnina. Paketimi 100 gr me katër copë, në Spar mund të porositet për 0.45 euro.

Në Spar gjeni edhe Perutnina extra sallam me peshë 200 gr. Është e prerë në riska dhe kushton 0.99 euro, pastaj gjoks të tymosur 100 gr – 1.35 euro.

Dhe  produkti më i shtrenjtë është kompleti me krah pulë të pjekur. 750 gr kushtojnë 6.39 euro.

Produkte të Perutnina gjeni edhe në Begmart. Më së liri kushton sallami extra, me spec të djegëst. Paketimi 200 gr mund të porositet për 0.89 euro.

Për 2.33 euro dhe 2.38 euro në këtë market mund të porosisni shpatulla pule dhe krahë pule. Pesha është 500 gr.

Gjeni edhe stejk pule, i mbështjellë në grimca buke. Kompleti me 14 copë ose 400 gramë kushton 3.42 euro.

Paketimi 500 gr i gjoksit të pulës i freskët kushton 4.2 euro. E një pulë 1.3 kg e freskët në Begmart, kushton 5.83, që kilogrami i bie 4.5 euro.

Për të parë më shumë, kliko KËTU