Red Bull klasik dhe lloje të tjera – ku i gjeni më së liri

17.10.2023

Shperndaje:

Reklama për të është “ju bën me krah” dhe simbolikisht mund t’ju bëjë. T’ju japë fuqi për një kohë të shkurtër falë sasisë së madhe të kafeinës dhe taurinës.

Bëhet fjalë për pijen energjike Red Bull.

Në tregun online gjeni Red Bull të ndryshëm. Ofrohen në kënaçe me vëllim 250 ml dhe 330 ml.

Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e tyre në tregun online.

Megjithëse është produkt që ka çmim standard thuajse, ka vende ku mund t’i blini më lirë.

Red Bulli më i lirë mund të blihet në Spar. Është Red Bull klasik me vëllim 250 ml dhe kushton 1.29 euro.

Në 75Mall, mund të porositni për 1.30 euro Red Bull Green Edition dhe pa sheqer. Janë në kënaçe 250 ml.

Në 75Mall, mund të blini edhe Red Bull me vëllim 330 ml. Kushton 2 euro.

Red Bull mund të porosisni edhe në marketin online Begmart. Red Bulli klasik 250 ml, kushton 1.35 euro.

Kujdes, më shumë se dy kënaçe 250-mililitërshe nuk preferohet të konsumohen nga të rriturit, e për fëmijët nuk është e preferuar fare.

Për të parë më shumë, kliko KËTU