Çmimet e MacBook Air – sakushton

11.03.2021

Shperndaje:

Analiza dhe krahasimi i radhës është sa kushton MacBook Air. Modeli me procesor M1, 8‑Core, dhe 256GB memorje në Gjirafa mall shitet me çmimin prej EUR 1143.50 (nga EUR 1,556.50); në shitoren Kejes shitet me çmim EUR 1069 (nga EUR 1149); në Egjeta.com EUR 1226.50, ndërsa Neprtun e shet për Euro 1099 (nga 1149). 

Verzioni i njëjt i MacBook Air por këtë herë me 512GB, në Egjeta shitet me çmim EUR 1425.50, Gjirafa mall e shet për EUR 1223.52 (nga EUR 1362.50), dhe në shitoren Kejes EUR 1349 (nga 1449).

Dhe verzioni i njëjtë i MacBook Air me më pak memorie, me 128GB, në Gjirafamall shitet me çmimin EUR 1132.32 (nga EUR 1449.50), ndërsa në Egjeta shitet me çmimin EUR 999.50.

Të gjitha kompanitë ofrojnë mundësi të blerjes së kompjuterit me këste me Starcard apo me mundësi të tjera të pagesës. Kompania Apple është ofrues i kompjuterëve më të shtrenjtë dhe tash kanë përfaqësues të autorizuar edhe në Kosovë. Konkurenca në mes të shitëve të ndryshëm ka ndikuar edhe në uljen e çmimeve. 

Për më shumë produkte të teknologjisë kliko këtu