Shampo Head Shoulders – ku e gjeni më së liri

05.11.2021

Shperndaje:

A po i fërkoni flokët me shampoo një herë a dy gjatë pastrimit? Sido që e beni, një prej zgjidhjeve më të mira është shampo Head Shoulders.
Platforma SaKushton ka analizuar e krahasuar çmimet e këtij brendi në tregun online të Kosovës.

Çmimi varet nga sasia,por edhe nëse shampo është i përzier me balsam (2 në 1) apo jo.
Head Shoulders më i lirë mund të porositet në Gjiarafa50. Është 450 ml dhe është shampo e balsam. Kushton 4.95 euro dhe mban aromë molle të gjelbër.

Në Maxi, për 5.39 euro gjeni vetëm shampoo pa balsam në shishe 675 ml me aromë mente.
Në Gjirafa50 ofrohen edhe dy lloje të Head Shoulders me balsam dhe pa të kundër zbokthit.
Për 5.92 euro mund ta blini shishen 450 ml me balsam, kurse për 5.93 shishen 270 ml pa balsam.

Ka shishe me sasi të ndryshme të shampove, por më të mëdhatë janë 900 ml, që po ashtu mund t’i porosisni në Gjirafa50. Shampo pa balsam, klasik dhe me mentë i gjeni për 16.91 euro.

Për më shumë, kliko KËTU